LITT HISTORIE OM MEG

En Sjaman er ikke noe du kan bli om du ikke allerede er det. Det eneste det handler om er å våkne opp til denne nye realiteten og erkjenne dette. Jeg vil ikke kalle meg selv Sjaman, men heller en som driver med shamanic arbeid… ordet Sjaman betyr (å vite)

Jeg har hele mitt liv vært klar over at det finnes noe større enn oss der ute og at døden ikke er no å frykte. Det å vokse opp i ett kristen hjem med alle disse følelsene inni seg og vite at man ikke tilhører denne plassen har vært tøft.

Kristendommen ga mange svar, men ga også mye idømmelse og nye spørsmål som du ikke finner svaret på i religion. På grunn av dette lukket jeg meg i tidlig alder. Jeg gikk og bar på mye sinne og frustrasjon som bare bygde seg opp.

Resultatet ble at jeg både ble voldelig og fikk rusproblemer i tidlig alder. Da jeg var 28-29 år, og hadde sonet 6 år av livet mitt trengte jeg en forandring.

Universet hadde andre planer for meg da, og jeg kom meg på behandling på Tyrili kampen i Oslo.

Etter 7 mnd. der følte jeg denne plassen ikke hadde mer og tilby meg. Åå denne tiden hadde jeg lagt vekk alt som het religion, og trodde vel egentlig ikke på noe … og jeg begynte å tro på meg selv for første gang i mitt liv. Hele tiden mens jeg var i behandling, drev jeg og kikket på ancient alien serien (Eric von Daniken´s bøker omgjort i en serie). Dette emne har alltid fascinert meg.

Men den virkelige omveltningen skulle komme i midten av 2012. Dette året var det mange mennesker som åpnet seg opp, det året som jorda skulle gå under, også referert til som” The end of the mayaen calender”. Jeg var en av personene som skulle få sin oppvåkning dette året, og måten universet gjorde dette på var å sette meg i kontakt med ETI (utenomjordisk liv). Jeg har hatt kontakt med dem siden, og vi driver ett samarbeid med dem om disclosure og healing. Året ble 2013, og jeg kom meg på en workshop med Dr Steven Greer i England i området rundt Stonehenge. Dette var jo selvsagt en fantastisk opplevelse, og jeg lærte mye i forhold til dette med kontakt arbeid, men syntes jo selvsagt at det var noe som manglet. Jeg hadde lyst å vite mer om våre venner fra stjernene og kom over Ayahuasca i 2014 en gang.

Min første seremoni var jeg naturlig nok nervøs, hovedsakelig fordi jeg ikke viste hva jeg gikk til.

Men etter at Ayahuasca begynte å virke ble jeg dratt rett opp til ‘himmelen’ og fikk møte engler ‘The enlighten Ones’, ånder og noen av mine døde familie medlemmer. Jeg fikk mange bekreftelser på at jeg var på riktig vei i livet, og ble vist utrolig mange fine ting

Før jeg deltok på en seremoni hadde jeg drevet med meditasjon i ett par år. Dette var nok grunnen til at jeg fikk en så flott opplevelse første gang. Jeg tror det er viktig at alle har en form for meditasjons praksis, eller drevet med noe indre arbeid av ett slag. Det er ikke livsnødvendig, men vist du vil ha mest mulig ut av din opplevelse så vil jeg anbefale dette.

Dere kan vel spørre dere om hva ET har med Aya og gjøre?

For meg vil jeg si ganske mye. Grunnen til at jeg begynte med Aya var for å få mer innsikt i våre venner fra stjernene. Det var min intensjon kan du si. Etter godt og vel 100 seremonier så har jeg fått mine svar, og jeg jobber sammen med dem. De hjelper meg å holde rommet, og kanalisere energi fra ånde verdenen inn i denne dimensjonen. De utenomjordiske viser seg ikke for deg hvis ikke du ønsker det. Om du ikke vil vite eller se, så kommer ikke de til å forstyrre deg på noen måte. Jeg fikk svarene jeg ønsket pluss en hel del mer. Så nå er jeg på denne veien og jobber aktivt med ånder, engler og ET for å løfte vibrasjonene på kloden og for mennesker.

Om du vil utdanne deg litt om vår praksis råder jeg deg til å se gjennom denne kanalen. Joop er min mentor,og høre det fra han som har utviklet denne form for Ayahuasca praksis gir deg ett innblikk i hvordan en seremoni med oss foregår.