Som vi alle vet er det ikke lurt og blande medisiner. Dette gjelder også for Ayahuasca og vestelig medisin, aya er jo natur medisin og det er veldig viktig at man gjør godt research før man skal delta på en seremoni.

Mao (Monoamine Oxidase Inhibitors)

Inhibitor er en veldig sterk medisin,og er brukt i rundt 5 vestelige medisiner som anti depresiva. Man skal IKKE gå på slike medisiner når man skal delta i seremoni. Ayahuasca stimulerer seratoninen i hodet ditt, og går du på andre medisiner kan du bli overstimuler og rett og slett dø.

Det beste jeg kan rådet dere til er og google medisinen du går på opp imot mao inhibitor. Finner du ikke no tillfredstillende svar råder jeg deg til å kontakte din lege og spør han om det du lurer på. Han vet veldig godt om hva mao inhibitor er. Fordi han eller hun har lært om dette da de tok sin utdannelse. Man skal ikke ta lett på dette og bare tenke what-ever. Er du seriøs på din vei og søker svar og healing, så er dette en viktig faktor på den veien.

De fleste av dere har vel lest en artikkel i en eller annen nettavis ei gang i tiden om at noen har dødd i seremoni? Også har det blitt blåst opp i media, se hvor farlig dette her er…. Hovedgrunnen til dødsfall i seremoni er at deltaker ikke har respektert retningslinjer for seremoni  og ikke gidda og gjort nok reaserch. Knowledge is power.

Andre grunner kan rett og slett være at shamanen detakeren har funnet ikke er seriøs og mista kontrollen over personen. Vedkommende kunne ha forlatt seremoni rommet og gått ut og drukna eksempelvis.

Det er veldig viktig for deres sikkerhet og min at dere respekterer retnings linjene som er satt for seremonien, dere kommer til meg og har betalt for en tjeneste. La meg få lov og utføre denne tjenesten…

Retnings linjer under en seremoni

Under en seremoni skal deltagerne være så stille som mulig (også referert til som The Sacret Silence), og fokusere på sin egen prosess.

Tanken bak dette er at du kommer til denne verden alene og du forlater denne verden alene. Derfor er en seremoni en personlig ting, og reisen skjer innover med lukkede øyne.  Stillhet bør være fokuset i seremonien.

Mobil telefoni under en seremoni er heller ikke tillat, trenger vel ikke utdype dette så veldig. Føler det sier seg selv, man inntar jo medisinen for å utforske bevisstheten sin, en mobil er ingen hjelp da…..

også vil jeg at alle tar med seg hvitt tøy.  Hvorfor kan dere vel lure på? I Santo Daime kirka hvor min lærer hadde sin utdannelse går alle i hvitt, fordi det er en kirke. Grunnen til at joop og nå jeg vil videre føre dette inn i våre seremonier er at det blir noe mer hellig rundt det hele.

Det er også veldig behagelig for øynene i og etter seremonien. Hvitt reflekterer lys på en veldig behagelig måte. Og dere vil skjønne hvorfor når dere er i seremonien.

http://proceswerk.nl/uk/index.htm

http://www.santodaime.org/

Uka før seremoni 

Jeg holder seremonier fredag til søndag. På mandagen uka i forveien er det viktig og innta minst mulig av:

  • sukker
  • nikotin
  • koffein
  • alkohol

Disse fire narkotikumene som er lovlig i samfunnet, men er de 4 tingene man burde innta minst mulig av uka før seremonien. De er med på å blokkere det tredje øyet og spirituell vekst. Hvis du tror dette er tilfeldig så tar du feil. De som har satt opp dette systemet er veldig klar over dette, og har gjort det slik for å lettere kunne holde oss nede og i koma. Men, dette er en annen diskusjon som jeg ikke vil gå dypere inn i her og nå…

En annen ting jeg burde nevne er, at du ikke har sex eller får utløsning minst 3 dager før seremoni. Dette fordi den seksuelle energien skal gå innover i kroppen og i chakraene dine. Du vil få en mer “grounding” og livlig reise hvis du klarer dette.

Denne samme uka vil jeg råde dere til å ikke spise så mye kjøtt, eller noen tunge måltider. Litt kylling er ok, men ikke for mye av det heller.

Prøv og spis lett denne uka, mye frukt og grønt er det beste. Bananer, avakados, mugg ost og greip rukt burde du holde deg unna minst 24 timer før seremoni for det krasjer litt med MAO inhibitor. Ikke alle reagerer på dette, men resultatet kan bli høyt blodtrykk for noen, er man litt oppi årene og kanskje har problemer med hjerte fra før av kan dette være farlig. En ung kropp håndterer selvsagt dette mye bedre men, når/hvis det skjer er det ubehagelig.

På fredags morgen råder jeg deg til å spise frokost, deretter bare litt frukt iløpet av dagen.

For at din reise skal bli best mulig og du ikke skal spy så veldig masse så håper jeg du følger disse råd jeg har gitt. Man burde ha respekt for det man er i ferd med å gjøre, og respektere seg selv såpass at man tar med seg denne seriøsitet inn i seremonien.